Vacature: Ta-Da!
Customer success-duizendpoot

 

 

Minder to-do’s, meer ta-da’s!

We zijn op zoek naar die ene power vrouw die samen met onze collega de bestaande relaties zal onderhouden. Onze klanten zoeken meer ta-da’s!

 

Wie is LeadBlocks?

B2B sales leads, dat is waar we goed in zijn. LeadBlocks zoekt wereldwijd naar potentiële klanten voor onze opdrachtgevers. Met een zeer gepersonaliseerde LinkedIn-tool sporen we de beste prospects op, leggen we contact en wekken we interesse totdat gekwalificeerde leads graag in gesprek willen gaan met onze klanten.

Wat ga je doen?

Jouw voornaamste rol is ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn! Hoe? Tijdens onze tweewekelijkse meetings bespreek je met onze klanten de prestaties van campagnes, verbeterpunten en mogelijke nieuwe strategieën.

Is er nog tijd over? Dan kan je helpen bij de online demo’s die we geven aan potentiële nieuwe klanten. Deze meetings zijn dan al gepland, en het is jouw verantwoordelijkheid om de behoeften van de klanten te begrijpen en deze te koppelen aan de eigenschappen van ons product tijdens de demo.

Daarnaast waarderen we je expertise in social media: je beheert onze LinkedIn-inbox om ervoor te zorgen dat alle high potential leads worden beantwoord.

Last but not least: nog steeds tijd over? Of gewoon hyper efficiënt? We zijn een klein bedrijf, geen enkele dag is hetzelfde dus onze operations staan regelmatig te springen voor een helpende hand.. Er zijn talloze — en dan bedoelen we ook talloze — kleine taken. Vandaar de duizendpoot…

  En wie ben jij?

  Daar komen we graag snel achter! We willen vooral dat jij jezelf bent in het werk dat je doet. Maar we kunnen wel vertellen wat wij belangrijk vinden in jouw werk en het werken met elkaar:

  • Duurzaam resultaat voor onze klanten door co-creatie. Wij zijn vrouwen in een sales tech wereld
  • Innovatie door creativiteit en daar doen we graag een extra stapje voor. Samen gaan we op zoek naar vernieuwing door out of the box te denken
  • Presteren door bewezen structuur: leadgeneratie kan alleen maar succesvol zijn als je blijft A/B testen. Daar is structuur voor nodig. Vanuit deze structuur kunnen we perfect onze meerwaarde laten zien.
  • Passie voor onze ambacht sales: want zeg nou zelf, het sales vak is toch het meest omvangrijke & rijkste vak dat er bestaat?!
  • Zelfstandig & 99% remote: yes, we hebben geen kantoor maar vinden het wel leuk om elkaar zo af en toe F2F op te zoeken. Online spreken we elkaar vaak genoeg.. 😉

  Meer weten?

  Laten we snel een digitale kop koffie doen!

  Laura